Succesverhalen

Transformatie


Eigenlijk wist ik van tevoren dat de coaching bij Fit with Diabetes Coaching een goede match voor mij zou zijn.

Irene is straight to the point, zegt waar het op staat en dat past bij mij en had ik ook echt nodig op dagen waarop ik minder gemotiveerd was. Ze staat altijd voor je klaar (zelfs als ze op vakantie is) en omdat ze zelf ook diabetes heeft, weet ze waar je tegenaan loopt (denk aan hypo's en je bs-regulatie met zoveel sporten).

Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen maar ik had het écht niet gekund zonder Irene's coaching, haar peptalks en voedingsschema's.

Mijn resultaat: Ik had zelf maat L/XL en sta nu (na drie maanden) vol verbazing met maat S in mijn handen. Heerlijk gevoel. Afvallen, terwijl je diabetes hebt, kan dus prima en helemaal als je gecoached wordt door de coaching van Irene.

 

Lees de blog van Bea over de coaching bij Fit with Diabetes Coaching.

Succesverhaal


Ashley ging van futloos naar een doorzetter pur sang. Ze verloor enkele kilo's, voelt zich energiek en is twee kledingmaten gekrompen. Hulde!

"Al jarenlang ben ik bezig met mijn gewicht en het feit dat ik me altijd maar moe voelde. Na mijn werk had ik geen energie meer om nog iets te doen. Vaak was het zo erg dat ik zittend in slaap viel op de bank.

Van de een op andere dag was ik er zo klaar mee en wees mijn vriend mij op de website Fitwithdiabetes. Na het bekeken te hebben heb ik niet lang na hoeven denken en heb ik het intakeformulier ingevuld.

Al snel kreeg ik een bericht terug van Irene met de vraag wanneer ik tijd had voor een telefonisch moment. Zo gezegd zo gedaan.  Een paar dagen later hing ik met Irene aan de telefoon, gevoelsmatig zat het direct goed. Ik heb iemand nodig die zegt waar het op staat en bij het gesprek kon ze direct de vinger op de zere plek leggen. Waar gaat het mis en wat kan er anders. Dat kon ze al vrij direct beantwoorden.

Mijn doel voor dat ik startte met dit traject was mij vooral fitter voelen, en mijn HBA1C te laten dalen. Dit is absoluut geslaagd. Ik voel me goed, zit lekker in mijn vel. 

De contact momenten met Irene vond ik heel fijn. Ze zegt wat ze vind en waar het op staat.  Dat werkt prettig, ook laat ze echt blijken wanneer ze “trots” op je is en dat is echt een motivatie om door te gaan.  Wanneer het even lastig was en ik een baal moment had dan kreeg Irene mij altijd weer gemotiveerd.

Lees de blog van Ashley over haar coachingsperiode