DiabetesLifestyle

Diabadass retreat. Wat kan je verwachten?

Diabetes retreat

Samen met Neeke van Smitjefit.com organiseer ik de allereerste Diabadass Retreat. Een weekend op Terschelling vol (jonge)dames die lekker actief willen doen, toevallig diabetes hebben én die klaar zijn voor een potje zen en zee. Hartstikke leuk!

Neeke en ik kennen elkaar via Instagram. Na mijn voornemen om in mijn 30e levensjaar iedere maand iemand te ontmoeten die mij volgt/die ik volg, was Neeke de tweede die ik in real life ontmoette. Neeke heeft ook diabetes en houdt van sporten. Daarnaast is (sport)diëtist en hangt ze regelmatig in een paal (paaldansen op sportief niveau). In mijn ogen een echte diabadass!

Persoonlijk ben ik niet van het ‘ach en wee’ en krijg ik jeuk van de term ‘lotgenoten’. We hebben diabetes, we dealen ermee en soms zitten we er doorheen. Je kent het wel. 90% van de tijd stelen we de show en gaan we gewoon ontzettend lekker. En dat lieve mensen, mag gevierd worden.

Diabadass retreatEen daarom is daar de Diabadass Retreat. Een weekend waarin we laten zien wat we allemaal kunnen, delen we elkaars verhalen, gaan we voor een potje zen aan de zee en inspireren we elkaar.

Verwacht een groep van maximaal 20 (jonge)dames in de leeftijd van 23 tot en met 35 jaar, een hele hoop insulinepompen, dextro’s en lekker maar gezond eten. Tijdens het weekend wordt er een kookworkshop gehouden en krijg je van ons adviezen over sport en voeding.
Tijdens het weekend gaan we voor balans. Denk aan gezonde maar voedzame recepten, soms wat minder gezonde voedingsmiddelen en we duiken het nachtleven van Terschelling in. Het is natuurlijk niet alleen maar zen, het leven moet gevierd worden!

Voor wie is het?

Voor alle (jonge)dames van 23 tot en met 35 jaar mét diabetes die willen gaan voor een sportief weekend waarin verbinding en motivatie centraal staat.

Aanmelden kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *